top of page
cc overview.webp

PROJECT CATSOP

Camping Catsop in Zuid-Limburg is in 2021 gemoderniseerd en een eis van de eigenaar was, dat er een goed wifi netwerk moest komen voor zijn campinggasten.

 

Hij wilde een netwerk dat niet alleen stabiel en snel, maar ook gebruiksvriendelijk is. Op deze locatie was echter geen snel internet leverbaar en daarom hebben we gekozen voor een 4G-internet oplossing, dubbel uitgevoerd. Dat houdt in dat het internet twee keer zo snel is als een enkele verbinding en dat er back-up is, als een van de verbindingen uitvalt. 

Er moest echter ook rekening worden gehouden met de verdeling van het internet, zodat de gasten geen last hebben van elkaar als het gaat om TV, streamen en het downloaden van data. 

Dit project is samen met de eigenaar van de camping opgepakt. De eigenaar heeft zelf de kabels in de grond gelegd, wat een aanzienlijke kostenbesparing heeft opgeleverd bij de aanleg van het netwerk.

Doordat een groot deel van het netwerk is bekabeld, was het een kleine investering om de camping ook te voorzien van een camerasysteem.
 

cc review.jpg
bottom of page